Hvis du køber en privatalarm uden abonnement, betyder det, at du ikke har nogen udgifter til hverken alarmselskab eller vagtselskab, når først alarmen er installeret. Dog betyder dette også, at du ingen reel sikkerhed har, da der ikke vil være nogen udrykning eller patruljering omkring dit hus. En privatalerm uden abonnement har derfor mere eller mindre udelukkende en præventiv effekt i forhold til indbrud og tyveri. Forskellen på en privatalarm uden abonnement og en privatalarm med abonnement er således, at det ikke er alarmselskabet eller vagtselskabet der bliver kontaktet i tilfælde af indbrud. Her er det dig selv der styrer, om det er dig selv eller en anden som skal have besked, hvis din privatalarm uden abonnement går.
Hvis du vælger en privatalarm uden abonnement, får du ingen udrykning til hjemmet i tilfælde af indbrud. Mange tænker at det er overflødigt, fordi vagtselskabet alligevel ofte først kommer, når indbrudstyvene er over alle bjerge. I nogle tilfælde kan en privatalarm med abonnement dog være at foretrække, når den er stillet over for en privatalarm uden abonnement.
Du skal ligeledes huske på, at der ikke er en serviceaftale tilknyttet, hvis du vælger en privatalarm uden abonnement. Dette betyder, at du selv skal stå for vedligeholdelse, test af systemet samt udskiftning af batterier. Privatalarmen vil typisk give lyd fra sig, når batterierne er ved at udløbe.
Har du ikke en vedligeholdelsesaftale, er det essentielt, at du selv sørger for at teste din privatalarm uden abonnement. Du skal gerne teste de enkelte enheder og kontrolpanelet i din privatalarm uden abonnement minimum én gang i kvartalet, så du er sikker på det fungerer, hvis der skulle være behov for det. I vejledningen bør der stå, hvordan du laver tests, og ellers kan du med fordel tage kontakt til den forhandler, du har købt din privatalarm uden abonnement hos. Du kan f.eks. teste din privatalarm uden abonnement ved at aktivere alarmen, se/høre om sirenen går i gang som den skal, og om den kontakter de som skal alarmeres,
En privatalarm uden abonnement er normalt det samme som en GSM-alarm. Denne type alarm fungerer således, at du bliver alarmeret per SMS eller opkald, men du kan også vælge at lade privatalarmen kontakte andre, for eksempel din partner eller nabo, hvis der er indbrud i dit hjem. Du kender nok GSM-kortene fra mobiltelefoner, da det er disse kort, som gør det muligt for dig at sende SMS'er eller foretage et opkald. Med nogle typer af privatalarmer uden abonnement, kan du sætte en telefonkæde af kontaktpersoner op, hvor du kan prioritere hvilken rækkefølge, kontaktpersonerne skal kontaktes i. Hvis ikke den første kontaktperson reagerer, kontakter alarmsystemet automatisk den næste i rækken. Der findes ligeledes privatalarmer uden abonnement, hvor alle kontaktpersoner får besked på én gang. Når privatalarmen uden abonnement går, vil sirenen i den hyle. Du bør derfor aftale med dine naboer, hvad de skal gøre, hvis de hører alarmen. Hvis flere har privatalarmer uden abonnement, kan I med fordel lave en aftale om, at I lytter efter hinandens sirener i tilfælde af indbrud.
En privatalarm uden abonnement der anvender GSM, gør det nemmere at installere yderligere trådløse enheder såsom dør- og vindueskontakter, bevægelsessensorer samt eventuelt ekstra udstyr som røgalarmer. Det er altså meget simpelt, hvis man helst vil gøre tingene selv, da man ikke behøver at trække kabler, for at få et sikkert hjem og en god privatalarm uden abonnement.
Mange privatalarmer uden abonnement kan efterhånden udbygges med forskelligt ekstraudstyr, hvorfor det er blevet muligt at sikre dit hjem for andet end blot indbrudstyve.
Du kan blandt andet vælge at udbygge din privatalarm uden abonnement med:
Behovet for en privatalarm uden abonnement vil typisk variere afhængig af om man bor i villa eller i en lejlighed. Villaer har ofte flere indbrudsmuligheder og flere rum, hvorfor privatalarmer uden abonnement hertil kræver flere vindues- og rumsensorer.
I lejligheder er der nogle andre forhold der gør sig gældende. Bor du højere end stueetagen, vil det ofte være relativt besværligt for en indbrudstyv at komme ind gennem et vindue. Derfor omfatter en privatalarm uden abonnement til en lejlighed ofte kun en sensor til hoveddøren og en enkelt rumsensor. Det kan være nødvendigt at købe en ekstra sensor til din privatalarm uden abonnement, hvis du har en bagtrappe.
Bor du i en stuelejlighed, skal du se dit hjem som en villa i forhold til indbrudsmuligheder. Sørg for at få en sensor på alle indgange - døre såvel som vinduer.
Inden du investerer i en privatalarm uden abonnement, bør du kortlægge dine behov. Det er vigtigt at finde den bedste privatalarm uden abonnement til lige netop dig. Prisen på en privatalarm uden abonnement varierer nemlig meget, afhængig af hvor mange sensorer du ønsker installeret, og hvor meget ekstraudstyr, der skal tilknyttes.
Der er ikke mange omkostninger forbundet med en privatalarm uden abonnement, når du først har foretaget indkøbet. Dermed er en privatalrmen en forholds billig privatalarm løsning. Der kan dog være en lav månedlig ydelse på GSM-kortet, men dette er typisk den eneste udgift i forbindelse med en privatalarm uden abonnement.
Uafhængig af dine krav til en privatalarm uden abonnement, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi hjælper dig med at få et fornuftigt tilbud på en privatalarm uden abonnement, der passer til lige netop dit behov. Dermed er du fri for at fare vild i det store markede og i stedet ende med den bedste privatalarm uden abonnement til dit behov.
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?